Band Manager
Musicians Manager

Promoot & organiseer je band op een eenvoudige professionele manier en geef je carriere een lif

Band Manager biedt een band alle mogelijkheden zijn activiteiten effectief te beheren. Registreer je optredens, repetities, opties en vrije dagen in een overzichtelijke agenda. Je kun je bandleden via sms en e-mail op de hoogte stellen van aankomende optredens. Zo krijgen de bandleden met een druk op de knop alle informatie die zij nodig hebben zoals begintijd, soundcheck, opbouwtijden maar ook waar het optreden is en welk hotel er eventueel geboekt is.

Met Band Manager kun je ook je documenten beheren (zoals promotiemateriaal), en wanneer je een afspraak niet mag vergeten, voeg je deze simpel toe aan het takenbeheer. Via gadgets kun je de functionaliteit van de Band Manager toevoegen aan je eigen website. Hier kun je een agenda checker plaatsen waarmee bezoekers een optie kunnen plaatsen, je kunt bezoekers de mogelijkheid bieden zicht aan te melden voor je fanlijst en je kunt je agenda publiceren.

Wanneer je meer informatie wilt over één van de features klik dan op de betreffende link aan de linkerkant of meld je via onderstaande link direct aan.

Meld je nu aan en probeer Band Manager 30 dagen gratis uit