Band Manager
Musicians Manager

Band Manager heeft een uitgebreid agenda beheer. Met deze agenda kun je je optredens, opties, repetities, vrije dagen en opmerkingen registreren. Bij optredens kun je de tijden van soundcheck, opbouwtijd en begintijd van het optreden registreren. Daarnaast kun je de locatie, het hotel, klantinformatie etc vastleggen.

Wil je deze informatie aan je bandleden doorgeven dan kun je simpelweg het agenda item naar je bandleden e-mailen of sms-en. Je bandleden krijgen dan alle informatie over dit item.

Wanneer je een hotel zoekt in de buurt van het optreden, of je wilt de route naar het optreden zien dan kan dit met een druk op de knop. Je krijgt dan de informatie te zien die je zoekt. Je hebt binnen een paar minuten een hotel gevonden!

Ook je optie beheer kun je overzichtelijk regelen. Je kunt zien hoe lang een optie geldig is en eventueel de optie verlengen. Ook kun je de klant uitnodigen voor een kijkavond. Band Manager kijkt hiervoor in je agenda voor beschikbare data en stuurt automatisch een e-mail naar de klant.